A patra linie a grilei de start în cursa a doua de la Paul Ricard

Mihai Marinescu va lua startul în cea de a doua cursă de pe circutiul Paul Ricard din linia a patra grilei, mai precis din poziția a șaptea. Brașoveanul și-a îmbunătățit cu aproximativ o secundă timpul stabilit în calificările de ieri, cel mai rapid tur al său duminică dimineață fiind parcurs în 1min52sec935.

În cursa de ieri, Mihai a dovedit că poate lua un start bun pe circuitul din Provance recuperând două poziții înainte de jumătatea primului tur. Pe același lucru mizează și la startul cursei a doua obiectivul său fiind acumularea cât mai multor puncte care să îl propulseze în clasamentul general unde în prezent ocupă locul trei.

Cursa a doua de la Paul Ricard și a 12 a sezonului este programată la ora României 15:30 și poate fi urmărită live pe Sport.ro și www.voyo.ro.

Pentru live update accesati pagina oficiala de Facebook

1 Comentarii

  1. nelu says:

    Bravo Mihai, este un super baiat , l-am intalnit astazi pe circuitul Paul Ricard din Franta!!Pacat ca nu a ocupat o pozitie mai buna dar am incredere ca o va face ptr. urmatoarela etape!!!!Sa dea Dumnezeu sa fii sanatos si sa ajungi acolo unde iti doresti: FORMULA 1!! SUCCES!!!

Comenteaza via Facebook

[fbcomments]

Lasă un răspuns

Formula Racing / Professional simulator

Din pagina Facebook

Recomandam