Lupta de supravietuire dupa incidentul din La Source

Prima cursa de la Spa-Francorchamps a fost decisa chiar in primul viraj. Dupa ce a recuperat 9 pozitii la start Mihai Marinescu a fost lovit din spate de brazilianul Yann Cunha, chiar la iesirea din virajul La Source. Din pricina impactului monopostul a facut doua tete a queue si pilotul Zeta Corse a ajuns ultimul din pluton. Au urmat tururi de recuperare, insa din pricina deteriorarii bratului de la suspensia dreapta spate comportamentul masinii nu i-a permis brasovenului sa forteze. La finalul celor 21 de tururi Mihai Marinescu a trecut linia de sosire pe 21.
Maine dimineata la ora Romaniei 10:50 este programata sesiunea de calificari pentru cea de a doua cursa de la Spa-Francorchamps.

Mihai Marinescu #24: A fost dificil in calificari si nu am izbutit sa facem o setare a masinii corespunzatoare conditiilor schimbatoare de la Spa. Sunt bucuros totusi pentru ca astazi am avut un start bun si am depasit 9 masini pana in intrarea in La Source. Din pacate, a urmat incidentul care m-a facut sa ma rotesc pe pista si sa ma lupt apoi 21 de tururi cu masina care avea tendinta sa vireze in dreapta dupa ce s-a deteriorat suspensia. Am acumulat experienta cu monopostul de Formula Renault 3.5 si asta conteaza foarte mult mai ales ca am o cursa in minus comparativ cu colegii mei care au concurat si acum o saptamana la Monte Carlo.

Cursa a fost castigata de Kevin Magnussen de la echipa DAMS.

 

Duminică 2 iunie (ora Romaniei)
Calificări 2: 10:50 – 11:20
Cursa 2: 15:50 – 16:20

Cursele vor putea fi urmărite în România prin intermediul Eurosport:
Cursa 1: Duminică, 2 iunie, ora 09:35
Cursa 2: Duminică, 2 iunie, ora 23:45

Lasă un răspuns

Formula Racing / Professional simulator

Din pagina Facebook

Recomandam