Experiență reușită la volanul unui Megane Trophy

Mihai Marinescu a testat în prima parte a zilei de luni (22 octombrie) un Megane Trophy pe circuitul de la Barcelona. La invitația celor de la Renault Sport Technologies, pilotul brașovean a făcut echipă cu fostul său coleg din Formula 2, Mirko Bortolotti și a testat un Megane cu motor V6 de 3,5 litri și o putere de 400 CP.
Ziua a debutat cu o ieșire pe pistă cu pneuri de ploaie și au urmat apoi încă trei ieșiri cu pneuri uzate, iar înainte de încheierea sesiunii Mihai a apucat să facă trei tururi de pistă cu un set de pneuri noi.

”Sunt mulțumimt de testul de la Barcelona și le mulțumesc celor de la Renault Sport Technologies pentru invitație. A fost extrem de interesant pentru că mașina se comportă total diferit de ce am pilotat până acum și a trebuit să mă obișnuiesc cu modul în care se face transferul de mase. Este o mașină mare și grea, iar totul este mai lent în comparație cu o mașină de Formula2. Mi-a plăcut foarte mult să pilotez o astfel de mașină și nu exclud ca pe viitor să particip într-o competiție de acest gen.”

Lasă un răspuns

Formula Racing / Professional simulator

Din pagina Facebook

Recomandam