Who is he and what is Mihai Marinescu doing

Sezonul competițional 2012 îl găsește pe Mihai Marinescu mai pregătit ca niciodată pentru a acumula puncte, dar și mai important, pentru a câștiga victorii. În acest sezon Mihai participă pentru al-treilea an consecutiv in Formula 2, având șanse reale la câștigarea campionatului și implicit al premiului asociat cu aceasta.

Premiul pentru câștigătorul Campionatului de Formula 2 constă într-un test in monopostul de Formula 1 al echipei Williams și obținerea supra-licenței F.I.A. care-i va da dă dreptul de a participa în mult râvnita competiție de Formula 1.

Poți vedea aici rezultatele evoluției sale din 2011, inclusiv victoria de la Monza, o victorie istorică pentru sportul cu motor românesc.

Vizita ta pe acest website însemnă mult pentru Mihai. Dacă îți place evoluția lui Mihai ca pilot, dă de veste mai departe că România are un pilot cu talent și șanse reale de afirmare.

District Racing Team (Aprilie, 2012)

F2 / 2012 Schedule

 SILVERSTONE (UK)
 ALGARVE (PT)
 NURBURGRING (DE)
25-26-27 Mai
 SPA-FRANCORCHAMPS (BE)
22-23-24 Iunie
 BRANDS HATCH (UK)
13-14-15 Iulie
 PAUL RICARD (FR)
20-21-22 Iulie
 HUNGARORING (HU)
7-8-9 Septembrie
 MONZA (IT)
28-29-30 Septembrie

Contact the team

Transilvania Motorland

Centrul de Dezvoltare și Cercetare Aplicată “Transilvania Motorland” este un proiect al administrațiilor locale din Brașov și Tărlungeni care are ca obiectiv realizarea unui centru interdisciplinar dedicat industriei vehiculelor rutiere și domeniilor conexe.

“Transilvania Motorland” va conține un Centru de Cercetare Aplicată, dezvoltat în parteneriat cu instituțiile de învățământ superior din zona Brașov și cu entități private implicate în cercetare, un Centru de Dezvoltare, dedicat producției de serie mică și medie a componentelor și subansamblelor vehiculelor rutiere și un circuit de testare omologat de FIA și FIM.

Circuitul “Transilvania Motorland” este desenat de celebra casă de arhitectură Tilke Gmbh și este prevăzut pentru omologare FIA Grad 2, ceea ce va permite și găzduirea oricăror competiții auto și moto, cu excepția Formulei 1 și a MotoGP.

Proiectul “Transilvania Motorland” va fi finanțat prin fonduri europene și se află în stadiul finalizării proiectului tehnic.

Mihai Marinescu a contribuit la realizarea conceptului prin experiența sa de pilot. El a fost nominalizat de către beneficiarii Centrului ca Ambasador Internațional al “Transilvania Motorland” și va fi primul pilot care va promova acest proiect.

Program sponsorizare

Dacă sunteți interesat să vă promovați compania la nivel național si internațional, expunerea pe care o are Mihai Marinescu ca pilot de Formula2 atât în presa scrisă cât și în emisiunile televizate, este o garanție că vă puteți atinge scopul.

Contactați-ne pentru a stabili împreună detaliile colaborării.

Facebook updates

Twitter updates