Who is he and what is Mihai Marinescu doing

Sezonul competițional 2012 îl găsește pe Mihai Marinescu mai pregătit ca niciodată pentru a acumula puncte, dar și mai important, pentru a câștiga victorii. În acest sezon Mihai participă pentru al-treilea an consecutiv in Formula 2, având șanse reale la câștigarea campionatului și implicit al premiului asociat cu aceasta.

Premiul pentru câștigătorul Campionatului de Formula 2 constă într-un test in monopostul de Formula 1 al echipei Williams și obținerea supra-licenței F.I.A. care-i va da dă dreptul de a participa în mult râvnita competiție de Formula 1.

Poți vedea aici rezultatele evoluției sale din 2011, inclusiv victoria de la Monza, o victorie istorică pentru sportul cu motor românesc.

Vizita ta pe acest website însemnă mult pentru Mihai. Dacă îți place evoluția lui Mihai ca pilot, dă de veste mai departe că România are un pilot cu talent și șanse reale de afirmare.

District Racing Team (Aprilie, 2012)

F2 / 2012 Schedule

 SILVERSTONE (UK)
 ALGARVE (PT)
 NURBURGRING (DE)
25-26-27 Mai
 SPA-FRANCORCHAMPS (BE)
22-23-24 Iunie
 BRANDS HATCH (UK)
13-14-15 Iulie
 PAUL RICARD (FR)
20-21-22 Iulie
 HUNGARORING (HU)
7-8-9 Septembrie
 MONZA (IT)
28-29-30 Septembrie

Contact the team

Feeling dupa cele doua zile de teste de la Barcelona

Servus!

Sunt foarte multumit de cele doua zile de teste de la Barcelona. Am avut in sfarsit timp suficient de a incerca cu calm si rabdare tot ceea ce in decursul anului nu eram siguri ca functionat bine sau am avut dubii, plus alte idei complet diferite fata de ceea ce eram obisnuiti.

Sunt multumit deoarece cu tot ceea ce faceam la masina, aveam rezultate clare. Am stat in fiecare sesiune in primii 3, ceea ce este o confirmare a faptului ca sunt perfect acomodat cu masina si sunt in deplina bunastare cu ea. Probabil mi-ar mai fi placut sa mai am la dispozitie cateva seturi de gume noi, dar astea sunt reguluile pentru toti :)

Ce nu mi-a placut a fost faptul ca pilotii noi nu se dadeau la o parte atunci cand mergeau incet/reintrau la boxe. Ne-au (nu numai pe mine) incurcat destul de mult atunci cand ne aflam in ture rapide, in special pe gume bune. In timpul anului nu a fost asa, pilotii se respectau intre ei!!!

Cand am sa ajung la un net mai bun (nu cel al hotelului :) ) voi uploda si cateva secvente din acest test.

Cred in ce se va intampla pentru sezonul urmator!!! ;)

Mihai

9 Comentarii

 1. bogdan says:

  Mihai felicitari pentru performantele tale suntem alaturi de tine si daca putem sa te ajutam cu ceva noi cei de rand da doar un semnal.
  Astept sa vad cu ce ne mai incanti in sezonul urmator. O intrebara as avea de la fiul meu cum putem incepe o cariera in auto moto?
  Ex: kart, bani, circuite, etc pe care nu le stim.
  SUCCES

  • Mihai says:

   salut! cel mai simplu e sa mergi la circuitele de karting si sa te informezi acolo. din pacate nu mai am multe cunostinte in kartingul romanesc si nu stiu cum se mai invarte lumea de acolo. iti pot recomanda (daca stai aproape de Brasov), pista de la Prejmer, unde vor face si o mica scoala de pilotaj, pentru copii. in ceea ce priveste moto, nu conosc pe nimeni :)

 2. madalin tudor says:

  Felicitari Mihai pentru timpii din testele de la Barcelona! Sper sa stai mai bine cu situatia financiara decat anul trecut, daca nu,iti sugerez sa intri in contact cu firme financiare de brokeraj,ex.Bursa de Marfuri Sibiu, BVB etc., firme care s-ar bucura de o expunere mult mai larga prin intermediul tau, la relativ putini bani investiti! Daca vei face pasul spre GP2, cum ziceai odata la Grila de Start, atunci vor avea si o expunere spre alte piete, din ASIA sau Orientul Mijlociu. Eu nu stiu pe nimeni acolo, insa nu strica sa intrebi,nu ? :)
  Bafta in 2012

 3. Marius says:

  Super OK timpii. Abia ashtept sa inceapa sezonul :)

 4. Stefan says:

  Da, au fost doua zile bune, felicitari. Dupa cum te vedeam pe live timing imi dadeam seama ca te simti bine acolo si merge treaba OK.

  Vorba lui Antal: “Salve si mii de ture!” :)

 5. Liviu says:

  Thumb up! Succes in 2012.

 6. Radu Grozea Sen, says:

  Felicitări dragă Beu! Toţi prietenii tăi suntem alături de tine!
  Eu personal, fiind unul dintre cei care te ştiu şi te apreciază încă de când făceai primii
  paşi în karting, sunt absolut convins că te afli în acel moment al carierei în care nu mai
  ai nevoie decât de suport financiar şi de susţinerea noastră, de care te bucuri oricum.
  Să te ajute Dumnezeu!

Comenteaza via Facebook

Comentarii via Facebook

comentarii

Leave a Reply

Program sponsorizare

Dacă sunteți interesat să vă promovați compania la nivel național si internațional, expunerea pe care o are Mihai Marinescu ca pilot de Formula2 atât în presa scrisă cât și în emisiunile televizate, este o garanție că vă puteți atinge scopul.

Contactați-ne pentru a stabili împreună detaliile colaborării.

Facebook updates

Twitter updates