Who is he and what is Mihai Marinescu doing

Sezonul competițional 2012 îl găsește pe Mihai Marinescu mai pregătit ca niciodată pentru a acumula puncte, dar și mai important, pentru a câștiga victorii. În acest sezon Mihai participă pentru al-treilea an consecutiv in Formula 2, având șanse reale la câștigarea campionatului și implicit al premiului asociat cu aceasta.

Premiul pentru câștigătorul Campionatului de Formula 2 constă într-un test in monopostul de Formula 1 al echipei Williams și obținerea supra-licenței F.I.A. care-i va da dă dreptul de a participa în mult râvnita competiție de Formula 1.

Poți vedea aici rezultatele evoluției sale din 2011, inclusiv victoria de la Monza, o victorie istorică pentru sportul cu motor românesc.

Vizita ta pe acest website însemnă mult pentru Mihai. Dacă îți place evoluția lui Mihai ca pilot, dă de veste mai departe că România are un pilot cu talent și șanse reale de afirmare.

District Racing Team (Aprilie, 2012)

F2 / 2012 Schedule

 SILVERSTONE (UK)
 ALGARVE (PT)
 NURBURGRING (DE)
25-26-27 Mai
 SPA-FRANCORCHAMPS (BE)
22-23-24 Iunie
 BRANDS HATCH (UK)
13-14-15 Iulie
 PAUL RICARD (FR)
20-21-22 Iulie
 HUNGARORING (HU)
7-8-9 Septembrie
 MONZA (IT)
28-29-30 Septembrie

Contact the team

District Racing logo

District Racing este o asociație sportivă înregistrată în România, creată în anul 2000 de trei pasionați de motorsport din cadrul companiei District.

District Racing a fost creată pentru a susține tinerele talente sportive, devenind un pionier și un nume de referință în motorsportul european de circuit.

District Racing este afiliata federatiei de specialitate din Romania si este licentiata FIA.

În 2003, District Racing a fost prima echipă românească care a concurat în kartingul internațional, participând cu Mihai Marinescu în Campionatul European de Karting. Apoi, în 2004, District Racing a devenit prima structură competițională românească angajată în motorsportul internațional de circuit, concurând în Formula Renault 1.6 Belgia, tot alături de Mihai Marinescu.

Anul 2007 a adus echipei cel mai important rezultat sportiv, fiind clasată pe locul 5 al Campionatului European Formula Renault 2.0, cu piloții Mihai Marinescu și Aleix Alcaraz, fiind până la această dată, singura entitate sportivă românească prezentă în celebra publicație “Who works in Motorsport”.

Acumulând experiență internațională, District Racing și-a diversificat și completat specializarea, ajungând o structură complexă, cu competențe în aproape toate domeniile motorsportului:

  • Organizarea, managementul și logistica unei echipe de circuit
  • Managementul piloților
  • Managementul sponsorizărilor
  • Coaching și driver training
  • Servicii de consultanță și intermediere în motorsport

Prin membrii săi fondatori, District Racing a fost implicată în generarea și promovarea proiectului “Transilvania Motorland”.

Program sponsorizare

Dacă sunteți interesat să vă promovați compania la nivel național si internațional, expunerea pe care o are Mihai Marinescu ca pilot de Formula2 atât în presa scrisă cât și în emisiunile televizate, este o garanție că vă puteți atinge scopul.

Contactați-ne pentru a stabili împreună detaliile colaborării.

Facebook updates

Twitter updates