Who is he and what is Mihai Marinescu doing

Sezonul competițional 2012 îl găsește pe Mihai Marinescu mai pregătit ca niciodată pentru a acumula puncte, dar și mai important, pentru a câștiga victorii. În acest sezon Mihai participă pentru al-treilea an consecutiv in Formula 2, având șanse reale la câștigarea campionatului și implicit al premiului asociat cu aceasta.

Premiul pentru câștigătorul Campionatului de Formula 2 constă într-un test in monopostul de Formula 1 al echipei Williams și obținerea supra-licenței F.I.A. care-i va da dă dreptul de a participa în mult râvnita competiție de Formula 1.

Poți vedea aici rezultatele evoluției sale din 2011, inclusiv victoria de la Monza, o victorie istorică pentru sportul cu motor românesc.

Vizita ta pe acest website însemnă mult pentru Mihai. Dacă îți place evoluția lui Mihai ca pilot, dă de veste mai departe că România are un pilot cu talent și șanse reale de afirmare.

District Racing Team (Aprilie, 2012)

F2 / 2012 Schedule

 SILVERSTONE (UK)
 ALGARVE (PT)
 NURBURGRING (DE)
25-26-27 Mai
 SPA-FRANCORCHAMPS (BE)
22-23-24 Iunie
 BRANDS HATCH (UK)
13-14-15 Iulie
 PAUL RICARD (FR)
20-21-22 Iulie
 HUNGARORING (HU)
7-8-9 Septembrie
 MONZA (IT)
28-29-30 Septembrie

Contact the team

Cariera sportivă

Mihai a debutat in motorsport la 10 ani, in karting, unde a reusit 4 titluri nationale consecutive si rezultate foarte bune in kartingul international, inclusiv victorii in curse de campionat european.

Debutul in monopost a avut loc in 2005, iar pe parcursul celor 3 ani petrecuti in Formulele Renault Mihai a castigat 5 curse si a reusit 20 de podiumuri. In 2005 Mihai a fost Vice Campion al Italiei in Formula Renault 1,6, in 2006 s-a clasat pe locul 6 in Campionatul Nord European Formula Renault 2.0 iar in 2007 s-a clasat pe locul 5 in clasamentul seriei World Series by Renault – junori.

In 2008, Mihai a concurat in seria europeana Formula BMW, care se desfasoara simultant cu competitia suprema a motorsportului – Formula 1. Sezonul 2008 a fost unul dificil, cu multe probleme provenite din lipsa de experienta a echipei Fisichella Motor Sport, alaturi de care Mihai a concurat. Mihai a acumulat insa mult in acest sezon, in special pe planul pilotajului.

Odata sezonul oficial incheiat Mihai s-a alaturat, pentru o cursa, celebrei International Formula Master – GP3, si a reusit ca la debut sa se claseze pe podium, ocupand locul 3 in cursa de la Monza.

Cel mai prestigios rezultat al sau este victoria din Macau Grand Prix, obtinuta in Noiembrie 2008. Circuitul din Macau este considerat cel mai dificil circuit stradal din lume, o victorie aici fiind o performanta dorita de orice pilot al lumii, foarte putini fiind insa cei care au reusit-o. De-a lungul celor 55 de ani de istoire ai cursei din Macau, legende ale motorsportului mondial au reusit sa triumfe: Ayrton Senna, David Coulthard sau Michael Schumacher. Acestei liste extrem de selective i s-a alaturat, din 2008, Mihai Marinescu.

In sezonul 2009, Mihai a concurat, sporadic, in World Series by Renault – Formula Renault 3,5 – reusind, in pofida lipsei de pregatire, clasari constante in primii 15, la nivel mondial.

De-a lungul sezonului 2010, Mihai a concurat in FIA Formula 2, reusind cateva curse de mare spectacol, incheiate in primii 4, fiind in acelasi timp privat de rezultate de top de incidente tehnice. La finalul sezonului 2010, Mihai s-a clasat al 11-lea in clasamentul campionatului, fiind remarcat ca unul dintre cei mai valorosi tineri piloti, cu sanse majore la topul 3 al szezonului 2011 in FIA Formula 2.

Program sponsorizare

Dacă sunteți interesat să vă promovați compania la nivel național si internațional, expunerea pe care o are Mihai Marinescu ca pilot de Formula2 atât în presa scrisă cât și în emisiunile televizate, este o garanție că vă puteți atinge scopul.

Contactați-ne pentru a stabili împreună detaliile colaborării.

Facebook updates

Twitter updates