Who is he and what is Mihai Marinescu doing

Sezonul competițional 2012 îl găsește pe Mihai Marinescu mai pregătit ca niciodată pentru a acumula puncte, dar și mai important, pentru a câștiga victorii. În acest sezon Mihai participă pentru al-treilea an consecutiv in Formula 2, având șanse reale la câștigarea campionatului și implicit al premiului asociat cu aceasta.

Premiul pentru câștigătorul Campionatului de Formula 2 constă într-un test in monopostul de Formula 1 al echipei Williams și obținerea supra-licenței F.I.A. care-i va da dă dreptul de a participa în mult râvnita competiție de Formula 1.

Poți vedea aici rezultatele evoluției sale din 2011, inclusiv victoria de la Monza, o victorie istorică pentru sportul cu motor românesc.

Vizita ta pe acest website însemnă mult pentru Mihai. Dacă îți place evoluția lui Mihai ca pilot, dă de veste mai departe că România are un pilot cu talent și șanse reale de afirmare.

District Racing Team (Aprilie, 2012)

F2 / 2012 Schedule

 SILVERSTONE (UK)
 ALGARVE (PT)
 NURBURGRING (DE)
25-26-27 Mai
 SPA-FRANCORCHAMPS (BE)
22-23-24 Iunie
 BRANDS HATCH (UK)
13-14-15 Iulie
 PAUL RICARD (FR)
20-21-22 Iulie
 HUNGARORING (HU)
7-8-9 Septembrie
 MONZA (IT)
28-29-30 Septembrie

Contact the team

Primăria Orașului Brasov / Partener principal

  • Brasov

Brașov, unul dintre cele mai vechi și mai importante orașe din România, este amplasat in centrul tarii, la poalele muntilor.

Turiștii care vizitează aceste locuri pot remarca farmecul aparte al cetății medievale, aspectul plăcut al străzilor și al magazinelor, precum și multitudinea evenimentelor culturale. Cu un trecut istoric fascinant, cu multiplele sale valențe Brașovul atrage deopotrivă turiști din țară și străinătate, artiști, oameni de afaceri, politicieni.

Indiferent de sezonul ales, vizitatorii Brașovului au oportunitatea de a asista la evenimente culturale de excepție, sărbătoarea Junilor Brașovului fiind de departe cea mai spectaculoasă prin ineditul și unicitatea ei.

De la serbările și sporturile sezonului de iarnă care atrag mii de turiști în Poiana Brașov și până la importantele evenimente locale, Brașovul, “Orașul Coroanei” vă așteaptă să-i admirați frumusețea și să-l onorați cu prezența dumneavoastră.

Află mai multe pe brasovcity.ro

Program sponsorizare

Dacă sunteți interesat să vă promovați compania la nivel național si internațional, expunerea pe care o are Mihai Marinescu ca pilot de Formula2 atât în presa scrisă cât și în emisiunile televizate, este o garanție că vă puteți atinge scopul.

Contactați-ne pentru a stabili împreună detaliile colaborării.

Facebook updates

Twitter updates