Who is he and what is Mihai Marinescu doing

Sezonul competițional 2012 îl găsește pe Mihai Marinescu mai pregătit ca niciodată pentru a acumula puncte, dar și mai important, pentru a câștiga victorii. În acest sezon Mihai participă pentru al-treilea an consecutiv in Formula 2, având șanse reale la câștigarea campionatului și implicit al premiului asociat cu aceasta.

Premiul pentru câștigătorul Campionatului de Formula 2 constă într-un test in monopostul de Formula 1 al echipei Williams și obținerea supra-licenței F.I.A. care-i va da dă dreptul de a participa în mult râvnita competiție de Formula 1.

Poți vedea aici rezultatele evoluției sale din 2011, inclusiv victoria de la Monza, o victorie istorică pentru sportul cu motor românesc.

Vizita ta pe acest website însemnă mult pentru Mihai. Dacă îți place evoluția lui Mihai ca pilot, dă de veste mai departe că România are un pilot cu talent și șanse reale de afirmare.

District Racing Team (Aprilie, 2012)

F2 / 2012 Schedule

 SILVERSTONE (UK)
 ALGARVE (PT)
 NURBURGRING (DE)
25-26-27 Mai
 SPA-FRANCORCHAMPS (BE)
22-23-24 Iunie
 BRANDS HATCH (UK)
13-14-15 Iulie
 PAUL RICARD (FR)
20-21-22 Iulie
 HUNGARORING (HU)
7-8-9 Septembrie
 MONZA (IT)
28-29-30 Septembrie

Contact the team

Antrenament de iarna

Servus!

Dupa aceasta mica pauza dupa ultima cursa pe care am avut-o, cea de la Abu Dhabi cu GP2-ul, ma voi intoarece la volanul masinii de Formula 2.

Voi fi prezent la testele oficiale de iarna ale Campionatului in care am concurat in acest an, la Barcelona pe 13 si 14 decembrie.

Aceasta este o modalitate foarte buna de a ma tine in mana, de a mai face kilometri si de a ma pregati pentru sezonul care urmeaza!

Mihai

3 Comentarii

 1. Marius says:

  Mult succes, Mihai! Te sustinem!

 2. Alexandrull (JVC) says:

  Mult Succes :D
  Sunt alaturi de tine din Spania. ;)

 3. Radu Grozea Sen, says:

  Mult succes, în sezonul viitor!
  Suntem alături de tine!
  2 X Radu + Ana Grozea

Comenteaza via Facebook

Comentarii via Facebook

comentarii

Leave a Reply

Program sponsorizare

Dacă sunteți interesat să vă promovați compania la nivel național si internațional, expunerea pe care o are Mihai Marinescu ca pilot de Formula2 atât în presa scrisă cât și în emisiunile televizate, este o garanție că vă puteți atinge scopul.

Contactați-ne pentru a stabili împreună detaliile colaborării.

Facebook updates

Twitter updates