District Racing logo

District Racing este o asociație sportivă înregistrată în România, creată în anul 2000 de trei pasionați de motorsport din cadrul companiei District.

District Racing a fost creată pentru a susține tinerele talente sportive, devenind un pionier și un nume de referință în motorsportul european de circuit.

District Racing este afiliata federatiei de specialitate din Romania si este licentiata FIA.

În 2003, District Racing a fost prima echipă românească care a concurat în kartingul internațional, participând cu Mihai Marinescu în Campionatul European de Karting. Apoi, în 2004, District Racing a devenit prima structură competițională românească angajată în motorsportul internațional de circuit, concurând în Formula Renault 1.6 Belgia, tot alături de Mihai Marinescu.

Anul 2007 a adus echipei cel mai important rezultat sportiv, fiind clasată pe locul 5 al Campionatului European Formula Renault 2.0, cu piloții Mihai Marinescu și Aleix Alcaraz, fiind până la această dată, singura entitate sportivă românească prezentă în celebra publicație “Who works in Motorsport”.

Acumulând experiență internațională, District Racing și-a diversificat și completat specializarea, ajungând o structură complexă, cu competențe în aproape toate domeniile motorsportului:

  • Organizarea, managementul și logistica unei echipe de circuit
  • Managementul piloților
  • Managementul sponsorizărilor
  • Coaching și driver training
  • Servicii de consultanță și intermediere în motorsport

Prin membrii săi fondatori, District Racing a fost implicată în generarea și promovarea proiectului “Transilvania Motorland”.

Formula Racing / Professional simulator

Din pagina Facebook

Mihai Marinescu

Mihai Marinescu

When the drivers are out on track #bored 🤣 @autofocusbg faccin.alessandro @aledesmodromico @ Red… https://t.co/L3Or0J64P9

Instagram post by Mihai Marinescu • May 23, 2017 at 6:39pm UTC

instagram.com/p/BUcfqGjgEHX/

0 Likes, 1 Comments - Mihai Marinescu (@mihai.marinescu.racing) on Instagram: “When the drivers are out on track #bored 🤣 @prema_team @faccin.alessandro @alessandrodibiase”

Mai 24th 12:39am • Niciun comentariu

Recomandam