Transilvania Motorland

Centrul de Dezvoltare și Cercetare Aplicată “Transilvania Motorland” este un proiect al administrațiilor locale din Brașov și Tărlungeni care are ca obiectiv realizarea unui centru interdisciplinar dedicat industriei vehiculelor rutiere și domeniilor conexe.

“Transilvania Motorland” va conține un Centru de Cercetare Aplicată, dezvoltat în parteneriat cu instituțiile de învățământ superior din zona Brașov și cu entități private implicate în cercetare, un Centru de Dezvoltare, dedicat producției de serie mică și medie a componentelor și subansamblelor vehiculelor rutiere și un circuit de testare omologat de FIA și FIM.

Circuitul “Transilvania Motorland” este desenat de celebra casă de arhitectură Tilke Gmbh și este prevăzut pentru omologare FIA Grad 2, ceea ce va permite și găzduirea oricăror competiții auto și moto, cu excepția Formulei 1 și a MotoGP.

Proiectul “Transilvania Motorland” va fi finanțat prin fonduri europene și se află în stadiul finalizării proiectului tehnic.

Mihai Marinescu a contribuit la realizarea conceptului prin experiența sa de pilot. El a fost nominalizat de către beneficiarii Centrului ca Ambasador Internațional al “Transilvania Motorland” și va fi primul pilot care va promova acest proiect.

Formula Racing / Professional simulator

Din pagina Facebook

Recomandam